Categories

Sunday 17 July 2016

THE MUSTARD PANTS

1.Top Zara 2.Pantaloni www.womanfashion.ro 3.Plic H&M 4.Cercei Zara

Daca ma intrebati cu ce obiect identific vara aceasta, raspunsul meu va fi, cu siguranta, topul off the shoulders.
Mai mult ca oricand, a fost sezonul lor glorios, pentru ca, eu nu-mi amintesc magazin de unde sa fi lipsit aceasta piesa vestimentara si, sunt sigura ca face parte si din garderoba ta.
Cu gandul de a cumpara inteligent in aceasta perioada a reducerilor si a-mi achizitiona cat mai multe articole pentru vara si vacanta ce va urma, am plecat la o sesiune luuunga de shopping.
Insa, haosul din magazine, aglomeratia si, la un moment dat, plictiseala, m-au facut sa ma intorc acasa fara prea multe cumparaturi dintre cele necesare.
Asadar, shoppingul online a ramas singura optiune si, spre norocul meu, am gasit topul preferat, dar si cateva articole pe care vi le-am mai aratat si in postarea anterioara, de pe site-ul womanfashion.ro, printre care si pantalonii pe care ii port.
As purta zilnic acesti pantaloni, pentru ca sunt foarte lejeri, dar si pentru ca au o culoare foarte summerish, se potrivesc foarte bine, atat cu sandale, saboti, pantofi, cat si cu incaltaminte sport, daca vrei sa dai o nota mai casual outfitului tau.
Cam atat pentru azi, ne revedem curand.

Enjoy today!