Categories

Monday 20 July 2015

BEAUTY ESSENTIALS


Hey, you!

Nu stiu daca ai inteles mare lucru despre mine pana acum, insa recunosc, sunt o persoana extrem de selectiva cu tot ceea ce ma inconjoara.
Sunt chiar conservatoare, uneori, astfel ca, nu imi este intotdeauna usor sa ma detasez de obiceiurile, locurile, lucrurile, oamenii care-mi plac.

Nu sunt o mare consumatoare de produse cosmetice, desi, ca oricarei femei, mi-ar placea sa detin cat mai multe, de cea mai buna calitate, evident, insa prefer sa aleg strictul necesar si sa nu dau gres cu produse ce m-ar putea dezamagi.
Astfel ca, azi iti voi prezenta cateva dintre produsele cosmetice/de ingrijire preferate, testate, recumparate si adorate.

Ingrijirea tenului
-Gel de curatare Effaclar-La Roche-Posay
-Lotiune micelara L'Oreal
-Ser cu efect de lifting Ivatherm
-Crema hidratanta de fata cu SPF 50+ Ivatherm
-Apa termala La Roche-Posay

Autobronzant
-Sun Shimmer Rimmel
Este un autobronzant excelent, pe care il folosesc de aproximativ doi ani, in momentele in care pielea mea are nevoie de hidratare, dar si de o nuanta de bronz natural.


Ingrijirea corpului
-Gel de dus Dove-Caring Protection
Tu ai aflat ca gelurile de dus Dove se bucura acum de o noua formula, transformand fiecare dus intr-o experienta unica?O aroma placuta, de neconfundat, de data aceasta, mai intensa si mai persistenta, un nivel de hidratare optim, o piele mai curata si mai catifelata sunt atributele ce definesc noua formula a gelurilor de dus Dove.

Ultima achizitie facuta, de care sunt extrem de incantata, este dizolvantul pentru lacul de unghii de la Sephora.E adevarat ca auzisem de el, dar nu am fost tentata sa-l incerc, insa reducerile din aceasta perioada m-au convins sa acord incredere mai multor tipuri de produse.
Ei bine, da, este un produs pe care trebuie sa il ai, mai ales daca stersul ojei/lacului de unghii cu o discheta imbibata cu acetona iti ocupa prea mult timp si nu este chiar activitatea ta preferata.
Pentru cele ce nu au aflat inca, acest recipient contine un burete in interior, cu acetona, evident, iar tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci degetul, il rotesti de doua ori si, ca prin minune, ai scapat de orice urma de lac de pe unghie.
Go try it by yourself!It's magical indeed!








Sunday 12 July 2015

HOW MY SHOOTINGS REALLY ARE


Sacou ZARA via Kurtmann.ro
Pantofi ZARA
Jeans Next
Hello, guys!

Rareori se intampla sa fiu pe deplin multumita de ''fotoshooting'', insa de data aceasta, imi place tare mult ce a iesit.(Se putea si mai bine, I know!)
Subiectul ''poze pentru blog'' este unul destul de sensibil, in cazul meu, din varii motive.
Azi, insa, va voi dezvalui cateva dintre secretele din ''backstage''.
Incepem ziua cu putina autoironie, pentru ca exact asa sunt eu, intotdeauna autoironica, iar cine ma cunoaste, poate confirma.
Let's see!

Shootingurile mele dureaza intre 10 si 20 de minute, in functie de cat de rezistent si tolerant este fotograful si nu ma lasa cu aparatul in strada dupa primele 5 minute.S-a intamplat, da!Not funny al all!
Nu sunt fotogenica absolut deloc, desi voi ati vrea sa ma contraziceti acum, insa zecile de poze nereusite, precum si pareri ale unor persoane mai mult sau mai putin avizate, dar si ochiul meu critic, pot confirma.
Dupa cum ati observat in majoritatea postarilor, prefer sa fac pozele in locuri cat mai dezafectate (ziduri care stau sa cada, pereti scorojiti), aflate in apropierea casei.
Nu ma vei vedea prin oras in cautarea celor mai interesante locuri, pentru ca nu am timp pentru asta, dar nici nu pot sa fiu relaxata, degajata, facand poze cand in jurul meu sunt alte persoane.
Tocmai de aceea, evit sa fac si sa apar in alte poze, decat in cele pe care le realizez strict pentru blog.
Motivul?Cum spuneam, nu sunt fotogenica si sunt usor intimidata de prezenta celorlalti.Silly!
Palaria este un accesoriu care, cred eu, ma face sa arat mai pretty si ma salveaza in cazul unei bad hair day, de aceea o port adesea la poze, dar si pentru ca este favorita mea, daca ne referim la accesorii.

Well, that's it for today.
Enjoy this beautiful Sunday!
See you soon!









Monday 6 July 2015

IT'S ALL ABOUT THAT BAG



Sarafan ZARA
Top ZARA
Pantofi Garkony
Geanta ADONA.RO
Esarfa ZARA
Palarie Pimkie

Desi detin destul de multe genti in garderoba, niciuna parca nu este potrivita pentru acele dimineti in care sunt in mare graba si nu stiu ce sa mai adaug in gentuta-mi dichisita si cocheta, dar mult prea mica.
Cam acesta este prototipul gentilor mele, pentru ca, intotdeauna cand le achizitionez  primeaza modelul si culoarea, gandindu-ma mai putin la utilitatea lor.

Ei bine, de data aceasta am rezolvat problema cu geanta Yolanda, de pe site-ul ADONA.RO, un site ce aduce la dispozitia clientilor cea mai mare colectie de genti din piele ecologica si piele naturala, de o calitate ireprosabila.
Am ales un model foarte incapator, incat ar putea cu succes sa indeplineasca si rolul unei genti de voiaj, in cazul meu.
Am fost foarte impresionata de modul in care este lucrata si de materialul foarte rezistent, precum si de atentia pe care cei din echipa ADONA.RO o acorda impachetarii coletului, astfel ca fiecare geanta vine in propriul saculet, intr-o cutie eleganta inscriptionata cu numele brandului.

Trebuie sa marturisesc faptul ca eram la curent cu produsele comercializate pe acest site, inca de la debutul lor in mediul online, insa, recent, am aflat ca s-au extins si catre alte categorii, cum ar fi articolele de imbracaminte.
ADONA.RO iti pune acum la dispozitie o gama variata de produse, ajutandu-te sa-ti completezi o tinuta intreaga, alaturi de accesoriile potrivite, doar dintr-un singur loc.
Mai multe detalii despre item-urile mele preferate, precum si cateva recomandari, intr-un articol viitor.

See you soon.
Wish you all a happy week!