Categories

Monday 22 June 2015

IVATHERM LANSEAZA SUNLIGHT 50+


Esti nerabdatoare sa pleci in vacanta, ti-ai facut bagajul si ai omis unul dintre cele mai importante accesorii, pe langa costume de baie, palarii, ochelari de soare?
Ori, desi nu te pregatesti inca de concediu, in aceasta vara te-ai gandit la un program de ingrijire corespunzator, esti mult mai atenta cu sanatatea pielii tale , dupa experientele neplacute din anii anteriori si cauti un produs eficient si foarte bine tolerat de pielea ta.

In oricare dintre aceste situatii te regasesti, IVATHERM iti vine in ajutor odata cu lansarea noului produs, destinat sa hidrateze si protejeze pielea sensibila de efectele foarte nocive ale radiatiilor solare.
SUNLIGHT 50+ este o crema hidratanta pentru fata ce ofera protectie completa UVA, UVB si IR pentru toate tipurile de piele, protejeaza ADN-ul celular, are proprietati anti-inflamatorii, imuno-modulatoare si previne imbatranirea prematura a pielii.
Crema are un parfum placut, hipoalergenic si o textura lejera, catifelata si care nu lasa urme albe.Se aplica usor, chiar si pe pielea umeda, pe fata, gat si decolteu, dimineata si inaintea expunerii la soare, reinnoind frecvent aplicarea.

Compozitie si proprietati:  
Filtre solare ce au efect fotoprotector imediat si pe termen lung.
Antileukine 6® (Extract de alge brune) reduce degradarea ADN-ului celular,protejand impotriva UVA si UVB. 
Physavie (Fruct de Physalis) protejeaza impotriva efectelor nocive ale IR (radiatiilor infrarosii), are proprietati anti-inflamatorii si de hidratare.
 SUNLIGHT 50+ nu contine parabeni si este testata dermatologic.

De asemenea, este foarte important de retinut, ca o crema cu factor de protectie nu ar trebui sa fie unicul mijloc de aparare impotriva radiatiilor.

In continuare, regulile de baza privind protectia fata de razele solare, trebuie respectate, si anume, evitarea unei expuneri prelungite la soare si, mai ales, nu in intervalul ''interzis'' (12:00-16:00).

Crema poate fi gasita in farmacii si in shop-ul IVATHERM.


Thursday 4 June 2015

LANDSCAPE ESCAPE


Fusta Miss Selfridge
Camasa Next
Pantofi BB-Up
Plic Oysho
Accesoriu gat SIX

Hello summer days, sweet escape, sweet memories...

Weekendul trecut am evadat pentru cateva momente din peisajul cu care v-am obisnuit si am ajuns mai aproape de natura, candva la apusul soarelui.
Ne-am bucurat de lumina placuta si de liniste si ma gandesc ca voi aborda mai des acest gen de fotografii, pentru ca imi doresc ca in acest sezon sa calatoresc, sa explorez mai mult, in linii mari, imi doresc o schimbare.

Cat priveste garderoba de vara, ce altceva ar fi mai potrivit sa purtam in aceste zile calduroase, daca nu culori tonice, imprimeuri florale, inspirate din peisaje tropicale, materiale cat mai lejere, naturale, ce ne trimit cu gandul la vacante.

Se apropie weekendul, asadar ne revedem curand cu noutati.

Enjoy it!