Categories

Sunday 12 April 2015

HAPPY EASTER!


Jeans Zara
Rucsac Daniel Ray
Jacheta H&M
Tenisi BB-Up
Hey, hey!

Azi, ca niciodata, am avut parte de o sedinta foto draguta si relaxanta, in natura, tocmai de aceea am si pus atat de multe poze.
A fost o zi insorita, asa cum ne-am dorit cu totii sa arate ziua de Paste, asadar, fiind acasa, nu puteam rata o sesiune de poze impreuna cu sora mea.
Am ales un outfit super lejer, in stilul boho-sport, daca pot sa-l numesc asa, asta pentru ca in ultima vreme sunt innebunita dupa elementele hippie/boho/70's style.
Dupa aceea, ne-am continuat periplul prin parcul din apropiere si pe seara in centrul orasului la o ciocolata calda.
Cam asa am petrecut eu ziua de Paste impreuna cu cei dragi, maine deja trebuie sa-mi pregatesc bagajele pentru ca ma intorc la cea de-a doua casa a mea, marti, pentru mine incepe o noua zi de lucru.
Sper ca ati avut parte de sarbatori frumoase si linistite alaturi de familie si prieteni.








Thursday 2 April 2015

BOHEMIAN 70'S

Kimono Zara
Palarie Pimkie
Clutch New Look

Rochii din materiale fluide cu print floral, fuste din piele intoarsa cu talia inalta, franjuri, palarii, esarfe, pantaloni evazati, salopete, denim...
Ti-am enumerat deja unele dintre piesele cheie ale momentului in care trebuie sa investesti daca vrei sa devii o veritabila 70's girl.
Influentele anilor '70 au cucerit lumea modei, se pare, iar propunerile designerilor si ale marilor magazine sunt dintre cele mai atragatoare, menite sa aduca un aer de expresivitate oricarei tinute.
Trebuie doar sa dai o fuga pana la cel mai apropiat mall si vei vedea cum vitrinele magazinelor iti prezinta versiunile reinterpretate ale celor mai indragite trenduri din moda anilor '70.

Desi nu m-as fi imaginat vreodata adoptand stilul boho, asociat cu romantismul si delicatetea in viziunea mea, iata-ma purtand azi una dintre tinutele preferate de pana acum.
Am creat intregul ansamblu pornind de la kimono-ul recent achizitionat si m-am bucurat sa observ cat de armonios se imbina toate aceste item-uri de inspiratie boema.
Kimono-ul a primit deja multe complimente si din partea voastra, a celor ce ma urmariti pe Facebook si trebuie sa admit ca a devenit si piesa mea favorita, tocmai pentru ca este cu totul deosebita fata de ce am gasit pana acum in magazinele fizice sau in online.
Voi experimenta in continuare astfel de look-uri retro-chic, pentru ca intotdeauna am fost indragostita de aceste influente, pe care evident le voi adapta in stilu-mi caracteristic.

Tu ai de gand sa insufli garderobei tale putina nostalgie retro in acest sezon?