Categories

Sunday 22 March 2015

OOTD: SUNDAY



Sacou H&M
Camasa Mexx
Jeans vintage
Pantofi sport BB-Up
Geanta New Look
Ochelari SIX

Am planuit ca weekendul acesta voi face mai multe postari pe blog, deoarece acum am timp liber la dispozitie pentru a-l dedica pasiunilor mele , ca voi profita la maxim de soare si de lumina foarte buna pentru poze, dar se pare ca nu am reusit sa duc la indeplinire intregul plan.
Iti trebuie nervi tari pentru a iesi la poze cu mine (haha), tocmai de aceea, ne-am concentrat pe altceva, in speranta ca nu vom strica buna dispozitie, ramanand sa pozez weekendul viitor celelalte hainute noi pe care le-am pregatit.
Un alt post, cel de beauty, este in stand-by inca de saptamana trecuta, pentru ca vreau sa va ofer un review al unui produs care mie-mi place foarte mult, ceva mai documentat decat celelalte facute pana acum, asadar inca o data va trebui sa aman cateva lucruri importante.
Nu va faceti griji,caci imi voi organiza mai bine timpul si le voi ''descurca'' pe toate in cele din urma.

Voi face abuz de acesti pantofi sport, deja ii port in continuu, sunt foarte confortabili si par a fi solutia salvatoare in zilele in care nu am alte idei de tinute creative.Am decis sa-i mai port si azi, impreuna cu alte cateva piese de nelipsit din garderoba mea, topul lejer navy si sacoul intr-o culoare primavaratica.
Azi am renuntat si la palton si am purtat peste sacou, jacheta fluffy pe care ati mai vazut-o aici.

Voi ce ati ales sa faceti weekendul acesta?






Saturday 7 March 2015

3 MUST HAVE ITEMS TO REVIVE YOUR SPRING DRESSING


Buna, tuturor!/Hy everybody!

RO:Desi avem parte de un inceput de weekend ploios, m-am gandit sa detensionez atmosfera prin cateva propuneri de outfituri interesante pentru primavara pe care o asteptam cu mult entuziasm.
Sunt sigura ca si voi, ca si mine, ati facut deja liste peste liste cu cele mai cool item-uri pe care le veti achizitiona, v-ati imaginat outfiturile perfecte, iar tot ce mai ramane de facut este sa asteptam multe zile insorite si acea senzatie minunata prin care simti ca totul reinvie in jurul tau, senzatia inconfundabila de primavara.
Sa vorbim asadar despre trendurile primaverii 2015.
Influentele anilor 70 si culorile vii primeaza in cazul meu, astfel ca, am ales ca piese centrale, de baza pentru garderoba mea, trei articole de pe SheInside.com, unul dintre magazinele online pe care toata lumea il cunoaste, consacrat pentru preturi accesibile tuturor, varietate si calitate buna a produselor.


EN:Although the weekend is starting out as rainy and fickle, I thought of making things lighter for us with a few proposals of interesting outfits for this spring that we are all so enthusiastically awaiting!
I’m sure that you have already made tons of lists, just like I did, of the things that you were going to buy, that you have already imagined all the perfect outfits, and all that’s left for us is to wait for a few sunny days and that wonderful feeling that everything is coming back to life, that unmistakable feeling of spring! So, let’s talk about 2015 spring trends. 70’s style, as well as bright colours rank first for me, so I picked as central pieces for my wardrobe, three items from SheInside.com, one of the well-known online shops, famous for its accessible prices, variety and great quality.
 Which outfit do you like most?

1.Camasa lejera cu print minimalist/Loose shirt with minimalist print-HERE
Cum sa o porti/How to style it

2.Kimono cu print geometric/Geometric print kimono-HERE
Cum sa il porti/How to style it
3.Palton intr-o culoare vibranta/Bright coloured coat-HERE
Cum sa il porti/How to style it