Categories

Monday 26 January 2015

INCALTAMINTE GARKONY STUDIO



Brandurile romanesti sunt intr-o continua ascensiune,lucru cert,iar noi ar trebui sa fim printre primii sustinatori ai valorilor promovate de acestea:creativitate,unicitate,pasiune,calitate.
Sunt foarte incantata sa descopar designeri si producatori romani cu povesti de succes ce te indeamna sa-ti urmezi cu perseverenta propriile vise ,caci numai astfel stii ca vei reusi.

De curand am descoperit brandul romanesc de incaltaminte Garkony Studio,in spatele caruia se afla designerul Eugeniu Garconitza,ce detine o experienta vasta in acest domeniu.
Peste 10 ani de activitate,ce au implicat cunoastere continua,intelegere si descoperire a noilor trenduri din domeniul fascinant al incaltamintei au contribuit la crearea ,in urma cu doi ani, a brandului Garkony Studio.
O sa va intrebati,probabil, prin ce se diferentiaza acest brand si care este publicul tinta caruia i se adreseaza.
In primul rand,Garkony Studio este un brand relativ nou pe piata,care se concentreaza pe stilul office-elegant si intruneste urmatoarele caracteristici dupa care fiecare femeie tanjeste:atentie desavarsita pentru detalii,profesionalism,confort, pret accesibil,si,nu in ultimul rand,un design ce respecta ultimele tendinte in moda.
In al doilea rand,Garkony Studio se adreseaza oricarei femei ce se preocupa de aspectul sau,celor ce isi doresc sa arate si sa se simta bine in propria piele.
Asadar,fie ca iti plac tocurile inalte sau ai purta mai degraba talpa joasa,preferi stilul feminin sau esti adepta unuia  masculin,fii sigura ca orice preferinta ai avea,aici iti va fi satisfacuta .
Magazinul online garkony-shop.ro a aparut si el recent,odata cu lansarea ultimei colectii de toamna/iarna 2014-2015,colectie inovatoare ,caracterizata de suprapuneri neobisnuite de materiale,o paleta cromatica atent aleasa si ,evident,finisaje impecabile.
Dupa cum spuneam,modelele de pantofi sunt variate,predominand genul elegant,rafinat,insa,pentru mine,confortabilii pantofi de inspiratie masculina raman in continuare in topul preferintelor.
Am selectat pentru voi cateva modele deosebite:botine din piele ponei,pantofi eleganti de ocazie,precum si un model masculin/oxford,cel ales de mine si pe care de abia astept sa vi-l arat intr-un outfit interesant.

Ce parere ai despre propunerile mele?Tu ce model ai alege?


1 comment:

  1. Imi plac foarte mult pantofii Oxford in general, deci inclin spre ei, dar imi fac cu ochiul si cei cu animal print!
    Arata bine modele pe care le-ai ales tu, chiar nu auzisem de brandul asta, dar acum vreau sa arunc un ochi sa vad ce modele mai au! :)

    ReplyDelete