Categories

Wednesday 13 August 2014

CLIPE DE RASFAT LA CENTRUL SHAKTI

Relaxarea inseamna confort,bucurie,oameni dragi si momente minunate.


Cei de la Centrul Shakti vin cu idei pentru noi,in acest sens,oferindu-ne posibilitatea de a ne ingriji atat de frumusetea exterioara,prin serviciile clasice ale unui salon de infrumusetare(coafor,cosmetica,make-up,masaje),cat si de cea interioara,printr-o gama larga de servicii,cum ar fi:reiki,masaj ayurvedic,reflexoterapie,terapie craniosacrala etc.
sursa foto:centrulshakti.ro

Asadar,mai multe posibilitati de a petrece cateva clipe de relaxare,intr-un singur loc caracterizat ca fiind o oaza de pace in tumultul bucurestean.


Alin,ce la Centrul Shakti (pentru al carui gest,ii multumesc tare mult)s-a gandit ca,de ziua mea,o invitatie cadou,prin intermediul careia urma sa beneficiez de cateva servicii in acest loc inedit,mi-ar aduce inca un motiv de bucurie.


Ei bine,ieri am hotarat sa onorez invitatia si am ales o mica schimbare de look,o tunsoare bob,realizata de catre una dintre stilistele centrului,care mi-a impartasit o multime de trucuri de ingrijire a parului ,in mod natural.


Am fost intampinata de o echipa grozava si o atmosfera speciala,care te imbie la relaxare,incat nici nu-ti dai seama cum trece timpul.
Tot ce am avut de facut a fost sa ma asez confortabil pe scaun si sa ma las pe mana stilistei,savurand din cand in cand,una dintre cele mai delicioase limonade.


Pentru ca am plecat in mare graba de acasa,evident,am uitat aparatul foto si nu pot sa va prezint alte imagini,doar sa va invit sa intrati pe site-ul lor,pentru a vedea detaliat pachetul de servicii ce va sunt oferite,precum si un tur virtual al centrului.


Eu sunt foarte incantata de noua tunsoarea,pe care o veti vedea in urmatoarele postari si voi reveni cu siguranta pentru a incerca si celelte metode de relaxare .


Thank you,guys for the birthday gift!



Friday 8 August 2014

GIVEAWAY ANIVERSAR!

Este o zi importanta pentru mine,ziua de nastere,iar cei dragi au stiut sa ma surprinda in mod placut cu o multime de cadouri.
Le multumesc tuturor,iar acum este randul meu sa va surprind pe voi,cititoarele acestui blog.


Asadar,m-am gandit sa organizez un mic giveaway aniversar,care contine un set format dintr-un spray autobronzant profesional ST.MORIZ,achizitionat de pe site-ul ProduseCosmetice.ro si o pereche de cercei super simpatici!


Eu sper sa va placa,iar acum am sa va explic ce trebuie sa faceti pentru a castiga acest set de produse.


Este foarte simplu:
1.Like paginii de Facebook a blogului Chic Melon,aici.
2.Share acestei postari pe profilul vostru de Facebook.
3.Lasati un comentariu in care sa precizati numele cu care ati dat Like pe Facebook,precum si link-ul profilului vostru,iar eu voi verifica daca ati share-uit aceasta postare.
4.Castigatoarea va trebui ca,dupa ce utilizeaza spray-ul autobronzant,sa ne ofere un review al acestui produs.


Concursul se finalizeaza duminica,iar luni anunt castigatoarea,ce va fi extrasa cu ajutorul random.org.
Astept sa participati in numar cat mai mare la acest concurs!
Va multumesc!







Friday 1 August 2014

5 PENSULE PROFESIONALE PE CARE TREBUIE SA LE AI!

Hello,August!
Prima zi din luna preferata a anului si inca o saptamana pana la ziua mea de nastere!Yeey!
Pentru ca vorbim de zile de nastere si,implicit,de cadouri,azi va arat un set de produse minunate si utile pe care l-am primit de pe site-ul ProduseCosmetice.ro .
Am sa va fac trimitere la acest site,ori de cate ori veti avea nevoie(atat pentru uzul personal,cat si pentru a face un cadou dragut unei prietene),de produse cosmetice sau accesorii destinate procesului de make-up.
Fac acest lucru, deoarece eu am gasit aici cam orice as putea avea nevoie,acesta fiind,de altfel,si sloganul brandului ProduseCosmetice.ro-Orice ai nevoie!
In functie de preferintele si personalitatea ta,aici vei remarca produse cosmetice de brand,la cele mai bune preturi de pe piata,cu livrare imediata,destinate ingrijirii tenului si a corpului,precum si realizarii celor mai atractive machiaje.
Am avut de ales intre branduri accesibile,ca:Max Factor,Revlon,L'Oreal,N.Y.X.,Sleek,dar si branduri profesionale,ce nu se gasesc inca pe piata romaneasca,pe care va invit sa le descoperiti aici.
Desi machiajele pe care le realizez singura sunt cat se poate de simple si naturale,avand cunostinte de baza in aplicarea produselor,consider ca un set de pensule profesionale,este indispensabil in kit-ul oricareia dintre noi.
Am primit acest sfat de la un make-up artist desavarsit,asadar am luat atitudine si am comandat de pe site-ul ProduseCosmetice.ro,primul astfel de set,marca EcoTools,de care sunt foarte incantata.



Trusa contine 5 pensule din par natural de porc,cu manere realizate din bambus si un portfard realizat din bumbac si canepa.
Cele 5 pensule sunt destinate aplicarii unui anumit produs sau unei anumite etape din procesul de make-up,facilitand,astfel,aplicarea corecta si pastrarea unui look natural.
1.Pensula pentru obraji/blush-este foarte fina si usor de folosit,pana acum,cea mai buna pe care am utilizat-o.
2.Pensula pentru corector/concealer-pe varful periei se aplica produsul si se intinde pe locul dorit ,cat sa intre in piele,fara a lasa urme.
3.Pensula pentru fardul de ochi/eyeshadow-se aplica fard pe pleoapa si se amesteca.
4.Pensula pentru conturul ochilor sau pentru tus/eyeliner-cu ajutorul acestei pensule se aplica fardul negru sau tusul de ochi de-a lungul liniei genelor,cu miscari scurte.

5.Pensula pentru gene si sprancene/lash&brow-folositi aceasta pensula pentru a da forma ideala sprancenelor ,dar si pentru a separa si lungi genele inainte de aplicarea rimelului.

Si,cam asa arata un make-up natural,realizat cu ajutorul acestor pensule.
Sper sa va placa si sa va fie de folos!

Palarie vintage