Categories

Monday 21 July 2014

JACHETA PERFECTA PENTRU O ZI RACOROASA DE VARA

Un eveniment tare dragut, pe care l-am asteptat cu multa nerabdare a fost Yard Sale-ul de iulie,organizat in weekendul ce tocmai a trecut,la Dianei 4.
Se anunta a fi un city-break de shopping responsabil,departe de agitatia orasului,petrecut la o terasa racoroasa,intre prieteni si pasionati de moda si de frumos.
Am vandut si am cumparat,la preturi de chilipir,haine deosebite,din garderoba personala,am cunoscut oameni frumosi,ne-am relaxat,am socializat si am mancat preparatele delicioase pe care numai acolo le gasesti. 
A fost o zi plina si o experienta noua pentru mine,pe care,cu siguranta o voi repeta cu urmatoarea ocazie.
Pentru ca vremea de sambata nu se anunta a fi chiar cea mai prietenoasa,trebuia sa aleg un outfit potrivit si,dupa lungi cautari si incercari,cu o seara inainte, a aparut si ideea perfecta pentru evenimentul la care urma sa merg.
Jacheta comandata de pe site-ul Kurtmann( pe care o gasiti aici) a fost item-ul salvator,dar si cel mai admirat.Este o combinatie intre un kimono si o jacheta''bomber'',astfel ca poate fi purtata in diferite moduri.
Eu am ales sa o combin cu o fusta vintage,plisata si tenisi, pentru un look casual urban,arata insa foarte bine si cu jeansi sau in tinute mai elegante,datorita materialului sau delicat,cu aspect pretios.
Sunt sigura ca ati remarcat si rucsacul din bumbac,care completeaza foarte bine tinuta mea de weekend.
Pentru aceste poze si pentru rabdare ,ii multumesc Silviei (thank you,dear)! 









Fusta vintage
Rucsac Yves Rocher
Tenisi no name
Top Pimkie

Tuesday 15 July 2014

ACCESORIUL PREFERAT DE LA DROPS

Dragoste pentru detaliu,culori vibrante,naturalete,nostalgia copilariei,originalitate...Sunt mesajele pe care mi le transmit simpaticele figurine Drops.
Produsele handmade au un farmec aparte,asta pentru ca sunt realizate de persoane talentate si inspirate,care,prin multa munca,rabdare,energie,pasiune pentru frumos,arta,in general,dau nastere unor piese deosebite ce asteapta sa fie purtate de persoane creative.
Nu de mult timp am descoperit accesoriile Drops,cand admiram  colierul foarte ingenios, cu bufnita verde,al prietenei mele,Raluca, de la The Art of Murmu.
Imi amintesc ca,dupa incercari esuate de a o convinge sa facem schimb cu medalionul pe care mi-l doream atat de mult,m-a directionat catre blogul Ruxandrei,autoarea figurinelor din ceramica.
Am ajuns,asadar,sa stabilim impreuna culoarea dominanta si modelul,pentru ca,da,iti poti customiza ,in functie de preferinte,medalionul si ,astfel ,a luat nastere cea mai dragalasa si imbulinata bufnita,pentru care ii multumesc!
Cuteness overdose!


Inca nu ma satur sa o privesc,mi se potriveste in totalitate!E atat de vesela si usor de asortat cu tinutele mele,incat va fi accesoriul verii,cu siguranta.
Ruxandra are o colectie intreaga de animalute simpatice din ceramica,ce pot fi transformate usor intr-un medalion pe care sa-l porti la gat,alaturi de un lantisor cu aspect antichizat sau intr-un obiect de decor fancy pentru biroul tau.
Nu-i asa ca prin culoare si prin faptul ca purtam ce ne place,cum ar fi un accesoriu bine ales,in ton cu personalitatea noastra,reusim sa ne schimbam starea de spirit,intr-una pozitiva si vibranta?
Va arat,in curand,intreaga tinuta de azi in care am purtat colierul,precum si frumoasa camasa de la Kurtmann,momentan va las un mic preview.
'Fotografii' mei au luat o mica vacanta,asadar,trebuie sa ma descurc singura pentru cateva zile,which is hard...
Daca si tu vrei sa faci schimb cu medalionul meu(joke) sau daca vrei sa vezi ce alte accesorii mai face Ruxandra,te invit sa arunci o privire pe blogul sau,aici,sau pe pagina de Facebook.
You will love them!





Camasa Pull&bear via Kurtmann,aici
Jeans Stradivarius(old)
Geanta New Look(old)

Wednesday 9 July 2014

GREAT NEWS!

Hey!
Nu mai e o noutate faptul ca brandul Ivatherm ma surprinde placut de fiecare data prin campaniile si promotiile pe care le ofera.
De azi sunt posesoarea fondului de ten Joviale,un produs perfect pentru vara,pe care mi-l doream de foarte mult timp pentru tenul meu,este atat de lejer,incat nici nu-l simt pe fata.
L-am alaturat spray-ului cu apa termala,pentru ca sunt sigura ca vor face echipa buna in acest sezon,si,astfel,nu renunt la make-up,ba mai mult ,asigur necesarul de hidratare pentru pielea mea si fixez machiajul.
Daca si tu ai o dilema in alegerea fondului de ten potrivit,care sa nu incarce tenul si sa fie bine tolerat de pielea ta,citeste mai jos informatiile generale legate de acest produs.
As fi bucuroasa sa-l testam impreuna,iar dupa utilizare,te invit cu un feedback in casuta de comentarii.
Ce ne intereseaza ,in primul rand,pentru aceasta perioada,este ca produsele pe care le folosim sa asigure protectie impotriva radiatiilor solare si impotriva imbatranirii premature a pielii.
Ei bine,fondul de ten Joviale indeplineste acest criteriu (SPF 25),iar pentru a garanta o protectie sporita aplica-l uniform pe fata cu ajutorul degetelor sau al unei pensule speciale.
Printre ingredientele sale de baza,se numara uleiul de jojoba,Vitamina E si provitamina B5,care ii ofera un efect hidratant si protector impotriva radicalilor liberi.
Nu contine parfum,parabeni,putand fi folosit si de persoanele cu pielea foarte sensibila si intoleranta.
Are o textura lejera care il face usor de intins,asigurand un machiaj uniform si natural pentru toate tipurile de ten.
De asemenea,o informatie foarte importanta este aceea ca fondul de ten Joviale este disponibil in 3 nuante,de la cea mai deschisa,la cea mai inchisa(01,02,03).
Cumpara-l de aici!
Happy testing,asadar,eu il port pe fata chiar in acest moment si-mi place!
Sa nu uitati de feedback!