Categories

Monday 29 September 2014

DAILY FAVOURITES

In postarea anterioara,adica aici,va povesteam ca o sa va arat cateva produse de beauty pe care eu le folosesc zilnic sau periodic,dupa caz, si de care sunt tare incantata.
Azi o sa vorbesc de o buna parte dintre ele,pentru ca am pornit de la ideea ca aceasta sa fie o postare de tip ''Favoritele lunii''.


Am sa incep cu produsele de ingrijire a fetei si va voi spune ca, de aproximativ o luna, folosesc pentru spalarea tenului gelul Ivahidra+ de la Ivatherm.
Recunosc,faceam o greseala destul de mare si anume,din cand in cand,apelam la sapun pentru a indeparta toate impuritatile de pe fata,pentru ca ,simteam ca niciun gel de curatare, nu o facea indeajuns de bine.Ei bine,de data aceasta,sunt multumita de formula gelului de spalare Ivahidra+.Nu contine detergent si este destinat,in special celor cu pielea sensibila,atopica,putand fi folosit atat pe fata,cat si pe intregul corp,curatand delicat,calmand senzatia de mancarime si iritatie e pielii.


Numai bine a sosit sprayul cu apa termala ,primit in urma campaniei de testare initiate de Ivatherm,intrucat cel pe care il aveam ,era demult terminat.
Sa va spun cum folosesc eu apa termala,in ce situatii si care consider ca sunt beneficiile sale.
In primul rand,apa termala are proprietati calmante,anti iritante,asa ca,dupa ce termin intregul proces de curatare a tenului,pulverizez apa pe fata,pentru a evita mici neplaceri cauzate de exfoliere.
In al doilea rand,de fiecare data cand simt ca sunt lipsita de energie,cand ma aflu la birou sau am de facut diverse activitati si nu ma mai pot concentra,de asemenea,apa termala imi vine in ajutor,datorita efectului sau racoritor.Asadar,nu e nevoie sa mergi sa te speli pe fata cu apa obisnuita,care iti poate distruge si machiajul,pentru ca apa termala Ivatherm are si rol de fixare al acestuia.


Apa micelara este un produs indispensabil,cred eu,cel pe care l-as lua pe o insula pustie,daca ar fi sa aleg,iar la capitolul indepartat machiajul ,o prefer pe cea de la L'Oreal.Am golit multe recipiente pana acum,am alternat  cu altele ,insa in prezent,am revenit la ea.
Daca am tenul gras,nu se putea sa nu am si problema  parului gras.Ei bine,a doua zi dupa ce imi spal parul,apar si primele urme de sebum,iar salvarea mea a aparut odata cu descoperirea samponului uscat(cam tarziu,ce-i drept).In momentul de fata,folosesc mult doritul sampon uscat Batiste,care acum poate fi gasit si la noi,atat in farmacii,cat si in magazinele de cosmetice din mall-uri.Eu l-am achzitionat din farmacie,la cel mai bun pret,comparativ cu celelalte oferte.Dezavantajul acestor sampoane uscate este acela ca se termina destul de repede.
De pe site-ul ProduseCosmetice.ro am comandat glossul de buze L'Oreal Studio Secrets,pe care il folosesc de fiecare data cand vreau ca buzele mele sa straluceasca si sa primeasca mai mult volum.Formula sa nu este una atat de pigmentata(precum ma asteptam),tocmai de aceea poate fi folosit cam in orice moment al zilei,avand o rezistenta medie pe buze.Este o nuanta ce se potriveste indeosebi brunetelor,dar pentru mai multe variante,va recomand sa aruncati o privire pe site.
Si,pentru ca am amintit de insula pustie,evident,metaforic vorbind,sunt tare curioasa sa stiu ce produs de beauty ai lua cu tine,intr-o asemenea situatie.

2 comments:

  1. si eu testez apa termala Ivatherm si imi place, si la mine face parte din favoritele lunii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu ma declar foarte multumita de ea,imi place ca, dupa ce se usuca ,nu ma strange fata,ca sa spun asa,lucru care mi s-a intamplat cu alte produse de acest gen.Este foarte lejera si o recomand cu mare incredere.

      Delete